Nu er det nemmere at søge om tilskud til efter- og videreuddannelse

Ansatte og arbejdsgivere i elbranchen kan nu nemt finde information og søge tilskud i et helt nyt kompetencefondsunivers

De fleste, der arbejder i elbranchen, ved det godt: Udvikling og vedligeholdelse af sine faglige kompetencer er nødvendigt for at holde sig attraktiv på arbejdsmarkedet og for at følge med den teknologiske udvikling, der sikrer, at de nyeste løsninger kan bruges i det daglige arbejde.

Nu har parterne bag elbranchens kompetenceudviklingsfond, der er en del af Elektrikeroverenskomsten og El-fagets funktionæroverenskomst mellem Dansk El-Forbund og Tekniq Arbejdsgiverne, via det faglige udvalg EVU gjort det nemmere at få et overblik over tilskudsmulighederne og søge om tilskud til efter- og videreuddannelse.

kompetencefonde.evu.dk kan ansatte og arbejdsgivere i blandt andet elbranchen se mulighederne for at søge selvvalgt efteruddannelse, virksomhedsplanlagt efteruddannelse og aftalt akademiuddannelse - også når der er tale om digital efteruddannelse. Kan sitet kan man vælge, om man vil søge tilskud som medarbejder eller som virksomhed.

Elbranchens kompetenceudviklingsfond kan bruges til at søge tilskud til medarbejdere, der er omfattet af Elektrikeroverenskomsten eller El-fagets funktionæroverenskomst mellem Dansk El-Forbund og Tekniq Arbejdsgiverne eller med en tiltrædelsesaftale med Dansk El-Forbund. Lærlinge har mulighed for at søge tilskud til fritidsuddannelse.

De forskellige muligheder for at søge tilskud kan sammen med kriterier, frister og andre oplysninger findes i det nye ’kompetencefondsunivers’: kompetencefonde.evu.dk